MOTEL WESTCOAST

Vier prachtige stemmen, vijf topmuzikanten en méér dan 150.000 bezoekers!
De nieuwste tour van het bijzondere Motel Westcoast gezelschap is in 2018 een echte The Best of the West’.
Met Syb van der Ploeg, (De Kast) Edward Reekers (Kayak /Symfo Classics) én de talenten Julian Thomas en Brenda Bee in de gelederen is het puur vocaal- en muzikaal genieten van het beste van de Amerikaanse Westcoast& More.
Motel Westcoast is een voorstelling die wordt beleefd als een muzikale reis door de glorietijden van de legendarische Amerikaanse Westcoast bands. Het gezelschap speelt vele hitsongs van Amerikaanse Westcoastgroepen als Eagles, Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, Toto, The Byrds, Crosby, Stills& Nash, Fleetwood Mac, allen die hun oorsprong vonden aan de Westcoast van de USA.
De hoogste 5 Westcoast nummers uit de Radio 2 Top 2000 worden gespeeld zoals natuurlijk Hotel California, Go YourOwn way, Africa, God onlyKnows en The Last resort Maar ook songs van o.a. Crowded House, Icehouse, Chicago, Boston én Billy Joel, bands en artiesten die beïnvloed zijn door de ‘Westcoast sound’.
Twee bijzondere hoogtepunten markeren Motel Westcoast, Het behalen van de 150.000e bezoeker én het live concert met de Amerikaanse groep Venice in de Heineken Music Hall, dit optreden werd door meer dan 1,1 miljoen mensen op Radio 2 beluisterd.
Muziekblad OOR schreef over het gezelschap: ‘Zelden hebben vier stemmen zo perfect bij elkaar gepast’.

Exclusief voor België